Historien bag FINSØ – Vision og mission

Vores mål er, at være vores kunders foretrukne leverandør

FINSØ A/S blev etableret i 2013 som en lille familieejet virksomhed, med afsæt i det værdi– og forretningsgrundlag der blev etableret tilbage i 1997 af Søren Walz og Finn Jørgensen for FINSØ Maskinfabrik I/S.
Virksomheden har til huse i Bredebro i Sønderjylland og omfatter cirka 25 medarbejdere fordelt på administration/supportfunktioner og produktion.

Visionen for FINSØ A/S er i dag, at drive en mindre men stærk virksomhed med 25-30 ansatte, hvor medarbejderne i så høj grad som muligt, inddrages i beslutningerne og det færdige produkt fra start til slut, efter devisen ”Frihed under ansvar”.
Vores vision er, at skabe den bedste arbejdsplads i Sønderjylland, hvor det er muligt, at tiltrække kvalificeret arbejdskraft gennem et højt fagligt niveau, loyalitet og gensidig sparring.

Vores mission er, at kunne tilbyde vores kunder en totalløsning, hvor kvalitet og leveringssikkerhed prioriteres højest.
For at opnå dette har ledelsen valgt at implementere ISO 9001, som et kvalitetsværktøj for såvel kunden som virksomheden og dens medarbejdere.
Det er ledelsens ansvar, at virksomheden lever op til kravene i kvalitetsstyringssystemet, så disse integreres, anvendes og bliver en del af virksomhedens kultur.


Få et uforpligtende tilbud

Hos FINSØ er der fokus på kundernes ønsker og forventninger til fremstilling
af netop deres produkt og vi er altid klar til at få en snak om netop dine idéer.

Ring til os på +45 7471 0757

eller send en mail